Markiisit Helsingistä – Millainen saisi olla teille?

Markiisi on monikäyttöinen aurinkosuoja, joka kannattaa näkyvyytensä vuoksi valita tarkkaan. Mieti minkä värisen ja mallisen markiisin tarvitset ja mikä on sen käyttötarkoitus. A-kaihtimelta Helsingistä saat ammattilaisen apua suunnitteluun ja lopulliseen valintaan – sekä tietenkin markiisin asennukseen.

Tutustu erilaisiin markiiseihin

Terassimarkiisi ei ole ainoa ratkaisu terassisi suojaamiseksi. Tutustu myös esimerkiksi katosmarkiisiin, joka luo pihallesi ja terassillesi modernia ilmettä ja luonnetta.

Voit myös suunnitella markiisisi itse

Näppärällä suunnitteluohjelmalla voit itse suunnitella markiisin alusta loppuun ja mallata, miltä se näyttäisi paikalleen asennettuna. Ota kuva kohteesta, johon markiisin haluat, ja lataa se suunnitteluohjelmaan. Nyt voit aloittaa suunnittelun!

Markis Guiden suunnitteluohjelma
MarkisGuide-suunnitteluohjelma

Dickson Designer -suunnitteluohjelma
Dickson Designer -suunnitteluohjelma

Artic-markiisit Helsingistä

A-Kaihdin liittyi keväällä 2015 Suomen suurimpaan aurinkosuojatuotteita, kuten markiiseja ja sälekaihtimia valmistavaan ja myyvään Artic Store ketjuun. Mikäli sinulla on kysyttävää markiiseista tai tarvitset apua aurinkosuojauksen suunnittelussa, ota yhteyttä meihin, autamme mielellämme!

takuu-markiisi-taystakuu-runkotakuu